BAMBOEKLEDING: Dat wil je niet meer uittrekken!

DaJia Bamboekleding

shippingtimeBinnen 2-3 werkdagen in huis
shippingcostGratis bezorging boven € 100
servicePersoonlijke & snelle service
productsModieuze bamboekleding

DaJia is de speciaalzaak in bamboekleding voor sport en mode in Nederland.

Waarom kiezen mensen voor DaJia?

 Focus op bamboekleding

Focus op bamboekleding

Wij onderscheiden ons met onze focus. Ben je op zoek naar bamboekleding voor sport en mode dan zul je altijd wat vinden in onze uitgebreide collectie. Zit het er niet bij, dan kan dat twee redenen hebben: of het bestaat nog niet of het heeft naar onze mening niet de juiste kwaliteit of pasvorm. Die twee dingen zijn voor ons heel belangrijk. Bamboekleding is nog relatief nieuw, en er bestaat veel verschil in kwaliteit. Wij kiezen onze leveranciers op basis van kwaliteit, zodat je er -mits je de juiste wasvoorschriften volgt- lang mee kan doen. Ook dat is duurzaam! De pasvorm is voor ons ook heel belangrijk. Een goede fit, een juist uitsnede, een mooie afwerking. En alleen modellen waar alle maten zich lekker en comfortabel in zullen voelen!
 Persoonlijke Service

Persoonlijke service

Bij ons is de klant geen nummer. Wij vinden het leuk om onze klanten te leren kennen en in contact met ze te staan. We horen graag wat je van ons en onze bamboekleding vindt, zodat we altijd kunnen blijven verbeteren waar nodig. Je kunt altijd bij ons terecht met vragen, via email, telefoon, of de chat-functie op de website. Wij zullen altijd snel antwoorden. Ook geven wij eerlijk advies over de bamboekleding, als het niet goed staat dan zeggen we dat ook!
 Snelle levering

Snelle levering

Snelheid van levering. Daar kun je bij ons ook van op aan. Als je voor 17 uur besteld wordt het diezelfde dag nog verstuurd en heb je het of de volgende dag, of de dag erna in huis. Geen dagen wachten op je bestelling dus. En ja, als het niet goed bevalt kan het natuurlijk altijd terug, of geruild. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.
 Gratis verzending boven €100

Geen verzendkosten boven €100

Wij kiezen ervoor om wel verzendkosten te rekenen voor kleine bestellingen. Dat vinden we wel zo transparant. Bij ons zijn de verzendkosten niet in de verkoopprijs opgenomen. We hanteren ook geen hoge marge, om de bamboekleding zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen. Maar voor bestellingen boven de €100 willen we toch een extra kadootje geven. En dat kadootje is de gratis verzending!
Visie op duurzaamheid 

Visie op duurzaamheid

Onze visie voor de winkel komt voort uit onze passie voor duurzaamheid en verbinding. De naam DaJia betekent 'iedereen' en 'grote familie' in het Chinees. Dankzij internet staan we steeds meer met elkaar in verbinding op deze wereld. Via ons blog willen we je een kijkje geven in de wereld van de bamboe en de producenten in China. Hoe leeft hij, hoe ziet hij de wereld? En is dat echt wel zoveel anders dan we vaak denken? Ook willen we iedereen aanspreken op de mogelijkheden om, hoe klein ook, bij te dragen aan een betere wereld. Bijvoorbeeld door de keuze van je kleding. En hoewel ook bij de productie van bamboekleding nog verbeteringen mogelijk zijn t.a.v. duurzaamheid (zie ook: hoe duurzaam is bamboe kleding?) geloven we dat het een hele goede stap in de richting is. Daarnaast is zorg voor jezelf ook belangrijk. Duurzame kleding die niet lekker zit, dat is ook niks. Dus de combinatie van bijdragen aan een beter milieu en het bijzonder hoge draagcomfort van bamboekleding (zie ook: Voordelen van bamboekleding), maakt dat wij denken dat bamboekleding de mode van de toekomst is!

“ In het Chinees betekent DaJia (spreek uit: daa-dja) ‘iedereen’, en letterlijk: ‘grote familie’. Met deze naam wil ik uitdragen dat we steeds meer met elkaar verbonden zijn in deze wereld, met name dankzij internet, en dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor een eerlijke en duurzame wereld. Ook in de keuze van je kleding! ”

Volg ons
 

DaJia Nieuws

 

met o.a. Sneak Previews, Pre-Sales, Extra Kortingen

voer je email adres in:
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
En ontvang 10% korting op je volgende bestelling