BAMBOEKLEDING: Dat wil je niet meer uittrekken!

DaJia Bamboekleding

shippingtimeBinnen 2-3 werkdagen in huis
shippingcostGratis bezorging boven € 100
servicePersoonlijke & snelle service
productsModieuze bamboekleding

Vraag en Antwoord

Algemene info
Bestellen
Maat
Betalen
Verzending & Bezorgen
Ruilen & Retourneren
Klachten of problemen?
Privacy

Algemene info

 • Hoe kan ik contact opnemen met DaJia Bamboekleding?

Je kunt DaJia Bamboekleding 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken via het email adres: info@dajia.nl. We zullen dan zo snel mogelijk antwoorden. Je kunt ons ook bellen op: 06-48297467. Spreek bij geen gehoor een bericht in, dan bellen we zo snel mogelijk terug. Of chat met ons via de chatfunctie op de website. Als wij niet online zijn kun je daar ook een bericht achterlaten en zullen wij z.s.m. antwoorden. Al onze contactgegevens vind je op een rij op onze 'Contactpagina'.

 • Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Een deel van onze collectie hangt in een aantal winkels, zoals Schone Zaken in Groningen. Ook staan we regelmatig op festivals, markten en beurzen, waar je ons kunt ontmoeten en de kleding kunt voelen en passen. Kijk op 'Markten en Winkels' voor meer informatie.

 • Wat zijn de contactgegevens van DaJia Bamboekleding?

Ga naar de ‘Contactpagina’, daar vind je al onze gegevens op een rij.

Terug naar boven

 

Bestellen

 • Hoe kan ik bestellen via internet?

Bestellen in onze webshop is heel eenvoudig en veilig. Je klikt op de foto van het artikel dat je wilt, kiest vervolgens een kleur en maat, en gaat door naar ‘afrekenen’. Je komt dan in een overzichtelijk scherm waar alle gegevens bij elkaar staan. Je vult je eigen gegevens in, zodat wij de factuur en je bestelling naar het juiste adres kunnen sturen. Pas als je op de knop “Plaats je bestelling” klikt is je bestelling definitief. De betaling gebeurt in een veilige externe bank-omgeving (zie ook Betalen). Als betaling gelukt is krijg je een bevestigingsmail met daarin de factuur van je bestelling. Zodra je bestelling is ingepakt en verzonden krijg je een mail zodat je weet wanneer je het in huis hebt.

 • Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten in Nederland zijn standaard €3,-. De verzending van bestellingen boven de €100,- is gratis. Voor verzending naar andere landen in Europa zijn de kosten slechts €6,75. Zie ook: Verzending.

 • Hoe wordt de bestelling verstuurd?

Zodra DaJia Bamboekleding je bestelling en betaling heeft ontvangen, versturen we het via PostNL naar het verzendadres dat je hebt opgegeven. Daar wordt het meestal de volgende dag geleverd. DaJia Bamboekleding kan niet garant staan voor de leveringstermijn van PostNL. Als het een pakket is dat niet door de brievenbus past en je bent niet thuis, zal PostNL een briefje voor je achterlaten. Mogelijk hebben ze het dan bij de buren afgeleverd, of wordt het de volgende dag opnieuw aangeboden.

 • Kan ik mijn bestelling ook naar een ander adres laten versturen?

Ja, dat kan. Bij je bestelling kan je het adres opgeven waar het pakket naar toe gestuurd moet worden. Dat kan een ander adres zijn het factuuradres.

 • Hoe lang duurt het voordat ik de bestelling ontvang?

Bestellingen en betalingen voor 15:00 uur worden diezelfde dag aangeboden aan PostNL. Dan heb je het meestal de dag erna, maar uiterlijk binnen drie werkdagen in huis.

 • Ontvang ik een bericht wanneer ik een bestelling heb geplaatst?

Je ontvangt na je bestelling direct een mail met de bevestiging. Nadat je betaalt hebt ontvang je ook de mail met de factuur.

 • Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling?

Als je geen mail hebt ontvangen kan het zijn dat het of in je spambox terecht is gekomen, of dat je mogelijk bij de bestelgegevens een typefout hebt gemaakt in je email adres. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we het nagaan.

Terug naar boven

 

Maat

 • Hoe weet ik of ik de juiste maat heb?

Op de pagina van elke kledingstuk vindt je onder tabblad ‘maat’ de gegevens over de maatvoering van dat model. Mocht je er vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@dajia.nl.

 • Ik twijfel tussen twee maten, welke kan ik dan het beste kiezen?

Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon. We helpen je graag!

 • Klopt het dat ik bij sommige kleding niet alle maten kan kiezen?

Ja, mogelijk is je maat dan uitverkocht. Of de maat (klein of groot) wordt niet geleverd door de leverancier. Over het algemeen hebben wij onze kleding in maat 36 t/m 46. We werken er aan om ook leveranciers te vinden met grotere maten.

Terug naar boven

 

Betalen

 • Hoe kan ik in de webwinkel betalen?

Je kunt bij DaJia Bamboekleding veilig betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, overboeking en Paypal. Heb je een Belgische bankrekening dan kun je betalen met Mister Cash.

 • Is het wel veilig om online te betalen?

Ja, de betaling loopt via onze betalingsprovider Paypro. Zij waarborgen dat de transactie beveiligd en snel wordt uitgevoerd. Bovendien hebben wij een SSL certificaat, dat betekent dat alle transacties en gegevens streng beveiligd zijn en verstuurd worden via een veilige verbinding. Je kunt dat zien aan het slotje links in de browser, vóór het webadres. Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken en afleveren van je bestelling. Zie ook de informatie over privacy.

 • Wordt mijn bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?

Als je betaalt via Ideal, Visa, Mastercard of Paypal wordt je bestelling meteen geleverd. Als je voor 15:00 uur hebt betaald wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden naar PostNL. Betaal je via overschrijving dan kan het een paar dagen duren voordat het op onze rekening is bijgeschreven. Pas daarna kunnen we je bestelling versturen.

Terug naar boven

 

Verzending & Bezorgen

 • Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten in Nederland zijn standaard €3,-. De verzending van bestellingen boven de €100,- is gratis. Voor verzending naar andere landen in Europa zijn de kosten slechts €6,75.

 • Hoe wordt de bestelling verstuurd?

Zodra DaJia Bamboekleding je bestelling en betaling heeft ontvangen, versturen we het via PostNL naar het verzendadres dat je hebt opgegeven. Heb je voor 15:00 uur besteld en betaald, dan sturen we het diezelfde dag naar PostNL. Dan heb je het meestal de dag erna, hooguit drie dagen later in huis. DaJia Bamboekleding kan niet garant staan voor de leveringstermijn van PostNL. Als het een pakket is dat niet door de brievenbus past en je bent niet thuis, zal PostNL een briefje voor je achterlaten. Mogelijk hebben ze het dan bij de buren afgeleverd, of wordt het de volgende dag opnieuw aangeboden.

 • Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden is?

Zodra je bestelling is ingepakt en verzonden krijg je een mail zodat je weet wanneer je het in huis hebt. Als je pakje niet door de brievenbus past, dan krijgt het een tracking nummer. Dat nummer staat in de mail die je ontvangt na verzending.

 • Kunnen jullie ook in het buitenland leveren?

Ja, dat kan. We bezorgen ook binnen Europa, de zgn Euro 1 landen. We moeten daar €6,75,- aan verzendkosten voor rekenen, voor zowel kleine als grote bestellingen.

 • Moet ik thuis zijn als de bestelling wordt bezorgd?

Als je bestelling niet door de brievenbus past (meestal bij 3 kledingstukken of meer), dan zal de postbode het aan je moeten kunnen overhandigen. Als je niet thuis bent, zal PostNL een briefje voor je achterlaten. Mogelijk hebben ze het dan bij de buren afgeleverd, of wordt het de volgende dag opnieuw aangeboden.

 • Kan de kleding ook ergens worden afgehaald?

Nee, helaas is dat op dit moment niet mogelijk.

Terug naar boven

 

Ruilen & Retourneren

 • Kan ik mijn bestelling ook ruilen of retourneren?

Wanneer je niet tevreden bent over de aankoop, kun je het binnen 14 dagen ruilen of retourneren. We vragen het je terug te sturen in de originele verpakking omdat daarin de kleding het beste beschermd wordt. Uiteraard mag de kleding ook niet gedragen of beschadigd zijn en nog voorzien zijn van het label. Je betaalt zelf de kosten voor het retour zenden. Bij retourneren krijg je het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Bij ruilen betaalt DaJia Bamboekleding de verzendkosten van het opsturen van het nieuwe product.

 • Naar welk adres kan ik iets terugsturen?

Je kan het artikel terugsturen naar: DaJia Bamboekleding,  Lange Linden 1, 5433NB Katwijk NB. Zorg voor voldoende postzegels bij het terugsturen. PostNL rekent een boete voor poststukken die onvoldoende zijn gefrankeerd en DaJia Bamboekleding kan deze daarom niet accepteren.

 • Als ik een product retour stuur, hoe lang duurt het dan voordat ik het aankoopbedrag terug krijg?

Na ontvangst van het product in goede staat, wordt binnen 2 werkdagen het bedrag overgemaakt. De bank neemt ook altijd wat tijd, dus je kunt het beste uitgaan van 1 week voordat het bij je op de rekening staat. Als je het na een week nog niet hebt ontvangen, stuur dan even een email, dan zoeken wij het uit.

Terug naar boven

 

Klachten of problemen?

 • Er is iets mis met de kleding die ik net heb gekocht!

We doen altijd ons uiterste best om goede kwaliteit bamboekleding te leveren. Maar mocht er onverhoopt iets mis zijn met de kleding na uitpakken of 1 keer dragen, laat het ons weten! We komen altijd tot een oplossing. Meestal vragen we eerst om ons een foto te sturen waarop de schade zichtbaar is. Als je bezwaar inderdaad gegrond is, kun je het terugsturen. Wij zullen dan de verzendkosten van het retour terugstorten op je bankrekening en indien gewenst een nieuw exemplaar van hetzelfde product sturen. Ook die verzendkosten zijn voor onze rekening.

 • De website werkt niet / niet goed

Onze website moet ten alle tijden foutloos werken! Dus als je tegen een probleem of foutmelding aanloopt, dan horen we dat graag. Zo kunnen we de fout snel herstellen.
Mogelijk kan het probleem ook verholpen worden door de 'cookies' te verwijderen en de 'cache' op je computer te legen. Dit doe je zo:

Internet Explorer 6:
Cookies wissen: Menubalk: Extra - Internetopties - Algemeen - Cookies verwijderen - ok.
Cache legen: Menubalk: Extra - Internetopties - Algemeen - Bestanden verwijderen - ok - ok.

Internet Explorer 7:
Cookies wissen: Menubalk: Extra - Internetopties - Algemeen - Browsegeschiedenis - Verwijderen - Cookies verwijderen - Ja.
Cache legen: Menubalk: Extra - Browsegeschiedenis verwijderen - Bestanden verwijderen - Ja - Sluiten.

Google Chrome:
Cookies & cache wissen: Menubalk: gereedschapsicoon rechtsboven (of drie streepjes boven elkaar): - Geschiedenis: Browsegegevens wissen - Selecteer selectievakjes 'Browsegeschiedenis wissen' en 'Cookies verwijderen' - Browsegeschiedenis wissen.

Firefox 2&3 (Windows):
Cookies & cache wissen: Menubalk: Extra - Recente geschiedenis wissen - Te wissen tijdsperiode: alles - Selecteer alle selectievakjes - Nu wissen.

Firefox 2&3 (Mac):
Cookies wissen: Menubalk: Firefox - Voorkeuren - Privacy - Onder geschiedening: individuele cookies verwijderen - Alle cookies verwijderen
Cache legen: Menubalk: Firefox - Voorkeuren - Privacy - Onder geschiedening: uw recente geschiedenis wissen - Te wissen tijdsperiode: alles - Selecteer alle selectievakjes - Nu wissen.

Safari 2 en hoger (Mac):
Cookies wissen: Menubalk: Safari - Voorkeuren - Privacy - Verwijder alle websitegegevens - Verwijder nu
Cache legen: Menubalk: Safari - Wis cache - legen

 • Hebben jullie ook een klachtenprocedure?

Ja. Lees hier onze klachtenprocedure.

Terug naar boven

 

Privacy

 • Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?

Ja, we behandelen uw persoonsgegevens altijd vertrouwelijk. Daar zijn we als webwinkel ook toe verplicht! Lees hier ons privacy policy.

Terug naar boven

“ In het Chinees betekent DaJia (spreek uit: daa-dja) ‘iedereen’, en letterlijk: ‘grote familie’. Met deze naam wil ik uitdragen dat we steeds meer met elkaar verbonden zijn in deze wereld, met name dankzij internet, en dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor een eerlijke en duurzame wereld. Ook in de keuze van je kleding! ”

Volg ons
 

DaJia Nieuws

 

met o.a. Sneak Previews, Pre-Sales, Extra Kortingen

voer je email adres in:
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
En ontvang 10% korting op je volgende bestelling