BAMBOEKLEDING: Dat wil je niet meer uittrekken!

DaJia Bamboekleding

shippingtimeBinnen 2-3 werkdagen in huis
shippingcostGratis bezorging boven € 100
servicePersoonlijke & snelle service
productsModieuze bamboekleding

Spaarprogramma DaJia Bamboe Kleding

Gratis punten sparen!

Bij DaJia kun je op een makkelijke manier gratis punten sparen die je een hoop korting kunnen opleveren! Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe spaar je punten?

Je kunt punten sparen bij DaJia als je een account hebt. Heb je die nog niet, dan kun je die hier eenvoudig aanmaken. Als je een aankoop doet in de DaJia webwinkel is deze punten waard. Op de pagina van elk product zie je hoeveel punten het waard is. Per Euro krijg je 1 punt. Als je een product koopt, wordt het bijbehorende aantal punten automatisch aan je spaarpot toegevoegd.

Je krijgt ook punten door een review over een product te schrijven (20 punten), of een vriend te attenderen op de DaJia winkel en een aankoop te laten doen (40 punten, ga naar 'Verwezen Vrienden' in je account). Zo kun je in de loop van tijd aardig wat punten verzamelen.

Je kunt op elk moment je punten inwisselen tegen korting op de volgende aankoop. Je bepaalt zelf hoeveel punten je wilt inwisselen. 1 punt is 5 cent waard. Dus als je 100 punten hebt gespaard en deze inwisselt bij je volgende bestelling, krijg je €5 korting.

Je punten zijn zes maanden geldig. Als de periode bijna verloopt krijg je een herinneringsmail. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je je punten kwijt raakt zonder dat je het wist.

We wensen je veel spaarplezier!

“ In het Chinees betekent DaJia (spreek uit: daa-dja) ‘iedereen’, en letterlijk: ‘grote familie’. Met deze naam wil ik uitdragen dat we steeds meer met elkaar verbonden zijn in deze wereld, met name dankzij internet, en dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor een eerlijke en duurzame wereld. Ook in de keuze van je kleding! ”

Volg ons
 

DaJia Nieuws

 

met o.a. Sneak Previews, Pre-Sales, Extra Kortingen

voer je email adres in:
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
En ontvang 10% korting op je volgende bestelling