BAMBOEKLEDING: Dat wil je niet meer uittrekken!

DaJia Bamboekleding

shippingtimeBinnen 2-3 werkdagen in huis
shippingcostGratis bezorging boven € 100
servicePersoonlijke & snelle service
productsModieuze bamboekleding

Over DaJia Bamboekleding

Het leven loopt via wonderlijke wegen. Wij (Yvonne en Paul) hebben DaJia Bamboekleding op 1 april 2017 overgenomen van Jeannette van Rijsoort, die DaJia in 2012 is gestart.

Wij hebben elkaar ontmoet op de sociale academie. We wilden allebei met kwetsbare jongeren gaan werken. Maar eerst gingen we onze vrijheid en verliefdheid vieren, we besloten een tijdje te gaan reizen! Na 9 maanden kwamen we terug, we gingen studeren en vervolgens aan het werk.

Yvonne in de gezondheidszorg en pleegzorg, en Paul via biologie in milieukunde en duurzame ontwikkeling.

Maar het steunen van jongeren bleef ons trekken. Na 9 jaar besloten we te starten met een gezinshuis voor kwetsbare jongeren. Ons opvanghuis staat in Katwijk, bij Cuijk. Daar werken we nu alweer 8 jaar samen met veel voldoening en plezier.

Yvonne is altijd de creatieve geest geweest die out of the box denkt. Het ontwikkelen van interessante en uitdagende activiteiten voor onze jongeren, waren dankbare gespreksonderwerpen tussen ons. Zo lazen we kort geleden over de verkoopplannen van DaJia Bamboekleding.

Het was een van de eerste initiatieven waarvan we beiden dachten: dát sluit goed aan bij onze idealen en behoefte aan uitdaging!

Paul heeft vanwege zijn achtergrond en werk op de universiteit gezien hoe complex productieketens in elkaar zitten. Hoe moeilijk het is te bepalen wat écht duurzaam is. Bamboe biedt de unieke kans om de volledige duurzame kledingproductie een stap dichterbij te brengen. Yvonne is altijd veel bezig geweest met kleding maken en mode. Zij zag de kwaliteit van deze producten en was meteen enthousiast!

Wij zijn dan ook trots dat we per 1 april a.s. DaJia Bamboekleding over hebben kunnen nemen van Jeannette. We gaan vol enthousiasme aan de slag om deze mooie, duurzame onderneming voort te zetten. Wij hebben er heel veel zin in!

En wie weet kunnen we straks via DaJia de jongeren die bij ons in huis wonen, of andere kwetsbare mensen, een zinvolle en duurzame invulling van hun dag geven.

De filosofie

In het Chinees betekent DaJia (spreek uit: daa-dja) ‘iedereen’, en letterlijk: ‘grote familie’. Met deze naam wil ik uitdragen dat we steeds meer met elkaar verbonden zijn in deze wereld, met name dankzij internet, en dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor een eerlijke en duurzame wereld. Hier en nu. Ook in de keuze van je kleding.

Veel plezier in onze winkel!

DaJia Bamboekleding
Lange Linden 1
5433NB Katwijk NB
info@dajia.nl
06-48297467

KvK: 68322453
BTW: NL857391847B01

Bamboekleding: dat wil je niet meer uittrekken!

“ In het Chinees betekent DaJia (spreek uit: daa-dja) ‘iedereen’, en letterlijk: ‘grote familie’. Met deze naam wil ik uitdragen dat we steeds meer met elkaar verbonden zijn in deze wereld, met name dankzij internet, en dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor een eerlijke en duurzame wereld. Ook in de keuze van je kleding! ”

Volg ons
 

DaJia Nieuws

 

met o.a. Sneak Previews, Pre-Sales, Extra Kortingen

voer je email adres in:
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
En ontvang 10% korting op je volgende bestelling