BAMBOEKLEDING: Dat wil je niet meer uittrekken!

DaJia Bamboekleding

shippingtimeBinnen 2-3 werkdagen in huis
shippingcostGratis bezorging boven € 100
servicePersoonlijke & snelle service
productsModieuze bamboekleding

Onze merken

What Clients Say

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Laatste Blog berichten
 • May 21 2018

  DaJia heeft een nieuwe eigenaar!

  Hoera!!! Ik ben verheugd jullie te melden dat DaJia Bamboekleding doorgaat! Vanaf 1 april (geen grap! ;-)) heeft DaJia Bamboekleding een nieuwe eigenaar. Afgelopen vrijdag heeft de feestelijke ondertekening van het overname contract plaatsgevonden.

  Maak kennis met de nieuwe eigenaren:

  Lees verder >

 • Dec 20 2016

  Ja, ik stop...

  Vijf jaar nadat ik mijn webshop in duurzame bamboe kleding heb opgezet en gerund, heb ik besloten te stoppen. En nee – dit is geen marketing stunt om je dit bericht te laten lezen. ;-)

  Lees verder >

 • May 15 2016

  Mooi nieuws. Het kabinet presenteerde afgelopen maandag een lijst van ruim vijftig bedrijven die eerlijke kleding verkopen 'of dat binnen vijf jaar willen gaan doen'. Deze kledingwinkels hebben een convenant ondertekend waarin afspraken zijn gemaakt. Afspraken over betere arbeidsomstandigheden en milieubescherming tijdens het productieproces.

  Dat klinkt goed! Maar is dat ook zo?

  Lees verder >

 • Dec 17 2015

  Braintree Fashion

  Deel 2 van 'What if this dress could talk?'. In de Week van de Duurzame Mode zullen we iets meer vertellen over de achtergrond van onze duurzame bamboekleding. Vandaag het verhaal achter Tuniek Zoë van het merk Braintree.

  Lees verder >

 • Nov 14 2015

  Komodo fashion

  Zoals beloofd in de Week van de Duurzame Mode wat meer informatie achter onze merken en bamboekleding. Met een leuke dag-actie eraan vast geknoopt!

  Vandaag: welk verhaal gaat er schuil achter Jurkje Yara? Lees het hier >

 • Sep 16 2015

  Week van de Duurzame Mode

  Vandaag is de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag start ook de Week van de Duurzame Mode.

  Een mooie gelegenheid om jullie wat meer te vertellen over onze merken en het verhaal achter het product.

 • Dec 28 2014
  Deze week is het Fair Trade week. Een week om aandacht te geven aan producten die onder goede omstandigheden zijn gemaakt. Vaak denken we bij Fair Trade aan bananen en koffie. Of chocola. Maar gelukkig komt er ook steeds meer aandacht voor eerlijke kleding.
 • Sep 13 2014
  In Nederland horen we vaak alleen negatieve berichten over China. Mensenrechtenschendingen. Internetcensuur. Eeuwenoude steden die moeten plaatsmaken voor waterkrachtcentrales. Mensenharen in brood… Je zou denken dat het een gruwelland is. Gelukkig heb ik zelf ook de andere kant van China gezien.
 • Oct 14 2014
  Vorig weekend had ik mezelf even een paar dagen vrij gegeven. Nou ja, vrij van werk dan. Al maanden had ik er naar uit gezien: de Yoga Retraite van Ron van der Post. Even drie dagen onder dompelen in meditatie, yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen en yoga filosofie. Heerlijk!
 • Aug 15 2014
  Ken je dat? Heb je net een strak jurkje in de winter sales gekocht. Leuk met kleurige maillot eronder. En iedereen op je werkzegt: ‘Wat zie je er mooi uit!!!’. Maar ondertussen zoekt jij steeds een moment waar je – hopelijk ongezien – even goed aan je benen kan krabben. Of achter de archiefkast kruipt om je maillot omhoog te hijsen. Want ja, dat doen ze ook, die maillots….: kriebelen en afzakken…

“ In het Chinees betekent DaJia (spreek uit: daa-dja) ‘iedereen’, en letterlijk: ‘grote familie’. Met deze naam wil ik uitdragen dat we steeds meer met elkaar verbonden zijn in deze wereld, met name dankzij internet, en dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor een eerlijke en duurzame wereld. Ook in de keuze van je kleding! ”

Volg ons
 

DaJia Nieuws

 

met o.a. Sneak Previews, Pre-Sales, Extra Kortingen

voer je email adres in:
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
En ontvang 10% korting op je volgende bestelling