BAMBOEKLEDING: Dat wil je niet meer uittrekken!

DaJia Bamboekleding

shippingtimeBinnen 2-3 werkdagen in huis
shippingcostGratis bezorging boven € 100
servicePersoonlijke & snelle service
productsModieuze bamboekleding

Nieuwe collectie DaJia Bamboekleding op de Lotus Beurs

Nog even en dan gaat het weer gebeuren! Dan staan we namelijk op Lotus, de grootste beurs op het gebied van mindfulness, opleidingen en gezondheid van Nederland. We nodigen je van harte uit om onze stand op zondag 15 maart te bezoeken: Zaal A, stand 103.


Op Lotus presenteren wij onze nieuwe voorjaarscollectie. Modieuze en stijlvolle yogakleding van bamboe in frisse lente kleurtjes. Maar ook nieuwe bamboe fashion: leuke jurkjes, rokjes en zomerse tops! En als het even meezit hebben we net op tijd de uitbreiding van onze heren collectie bij ons.

Beurs aanbieding!

Op Lotus zullen we natuurlijk ook een speciale beursaanbieding geven. Die houden we nog even geheim, maar ik kan je verzekeren dat ie zeer aantrekkelijk is! :-)

Korting op je toegangskaart!

Bestel je kaarten met onze speciale kortingscode 15LOT1118 en ontvang bovenop de voorverkoop korting van € 5,00, nog een extra korting van € 2,00! Je betaalt dus € 8,00 in plaats van €15,00!


En het leuke is: je kunt onbeperkt kaarten kopen met deze code, dus bestel ook meteen voor je vrienden en familie.


Ga snel naar: www.lotusbeurs.nl/kaartverkoop. Na je klik op 'in mijn mandje' kun je de kortingscode 15LOT1118 invoeren voordat je afrekent.

Spiritueel genieten

Lotus is hét moment van het jaar om even spiritueel te genieten, je te oriënteren op de nieuwste opleidingen of gewoon lekker te shoppen. Het thema van de beurs is “Healthy” en dat betekent dat er veel aandacht is voor alles wat je kunt helpen om lekker in je vel te zitten. Het fantastische activiteiten- en lezingenprogramma maakt een bezoek helemaal de moeite waard.


Datum: zondag, 15 maart 2015
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 ZE Houten
www.lotusbeurs.nl


Gratis reizen met de NS op vertoon van het boekenweekgeschenk. Vanaf station Houten rijden pendelbussen naar de beurs.


We zouden het heel leuk vinden als je ons op Lotus komt bezoeken, hopelijk tot 15 maart!

“ In het Chinees betekent DaJia (spreek uit: daa-dja) ‘iedereen’, en letterlijk: ‘grote familie’. Met deze naam wil ik uitdragen dat we steeds meer met elkaar verbonden zijn in deze wereld, met name dankzij internet, en dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor een eerlijke en duurzame wereld. Ook in de keuze van je kleding! ”

Volg ons
 

DaJia Nieuws

 

met o.a. Sneak Previews, Pre-Sales, Extra Kortingen

voer je email adres in:
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
En ontvang 10% korting op je volgende bestelling