BAMBOEKLEDING: Dat wil je niet meer uittrekken!

DaJia Bamboekleding

shippingtimeBinnen 2-3 werkdagen in huis
shippingcostGratis bezorging boven € 100
servicePersoonlijke & snelle service
productsModieuze bamboekleding

Klachtenprocedure DaJia Bamboekleding

Alle bestellingen worden door ons met de grootste zorg in behandeling genomen. Toch kan het gebeuren dat je ergens niet tevreden over bent. Blijf in dat geval niet zitten met je klacht maar informeer ons hierover per e-mail via info@dajia.nl.


Klachten c.q. vragen en opmerkingen worden altijd direct in behandeling genomen door DaJia Bamboekleding. Je ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail van je klacht c.q. vraag/ opmerking. Afhankelijk van de aard en omvang van de klacht zullen wij proberen het direct naar ieders tevredenheid op te lossen. Als een klacht niet direct opgelost kan worden doordat DaJia Bamboekleding genoodzaakt is om derden in te schakelen, dan brengen wij je hiervan uiteraard op de hoogte. Gedurende de afwikkeling van je klacht zullen wij je geregeld informeren over de vorderingen zodat je kunt uitkijken naar een oplossing die naar ieders tevredenheid is.


Wat als de afwikkeling van de klacht niet succesvol is?

De shopbeleving van de klant en daarmee ook de klanttevredenheid, staat bij DaJia Bamboekleding hoog in het vaandel. Mocht het toch voorkomen dat we het niet eens worden over het eindresultaat dan kun je Stichting Webshop Keurmerk vragen om op te treden als bemiddelaar. Indien de bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk ook niet het gewenste resultaat oplevert dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie SGC (www.sgc.nl).

“ In het Chinees betekent DaJia (spreek uit: daa-dja) ‘iedereen’, en letterlijk: ‘grote familie’. Met deze naam wil ik uitdragen dat we steeds meer met elkaar verbonden zijn in deze wereld, met name dankzij internet, en dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor een eerlijke en duurzame wereld. Ook in de keuze van je kleding! ”

Volg ons
 

DaJia Nieuws

 

met o.a. Sneak Previews, Pre-Sales, Extra Kortingen

voer je email adres in:
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
En ontvang 10% korting op je volgende bestelling