BAMBOEKLEDING: Dat wil je niet meer uittrekken!

DaJia Bamboekleding

shippingtimeBinnen 2-3 werkdagen in huis
shippingcostGratis bezorging boven € 100
servicePersoonlijke & snelle service
productsModieuze bamboekleding

Dutch Sustainable Fashion Week

DaJia Bamboekleding deelnemer aan Dutch Sustainable Fashion Week

Fair Fashion wordt nog beter zichtbaar van 9 t/m 18 oktober

In meer dan 150 gerenommeerde winkels door heel Nederland wordt duurzame mode, waaronder DaJia Bamboekleding, onder de aandacht gebracht tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week. Deze wordt van 9 t/m 18 oktober georganiseerd om de consument te informeren over duurzame mode en waar het verkrijgbaar is.

Duurzame fashion is hot!

Uit onderzoek blijkt dat 68% van de consumenten graag duurzame kleding wil kopen, maar dat slechts 11% weet waar zij dit kan kopen (bron: Goodbrandz). Deze week staat in het teken van duurzame mode herkenbaar maken bij de consument en mensen enthousiast te maken. Fabels zoals ‘duurzame kleding is veel duurder’ en ‘duurzame kleding is niet fashionable’ worden van de baan geveegd. Duurzame fashion is hot and happening!

What if this dress could talk?

Op de website www.DSFW.nl worden de deelnemende winkels vermeld en inspirerende verhalen achter de deelnemende merken worden uitgelicht met de slogan What if this … could talk? Bekende Nederlanders zoals Thekla Reuten, Katja Schuurman, Frederique van de Wal, Hans Ubbink, Do en Milouska Meulens vertellen op de website hun eigen inspirerende verhalen achter hun keuze voor duurzame kleding. Ook is er veel informatie te vinden over hoe je duurzamere keuzes kunt maken.

Consument heeft de macht

"De Dutch Sustainable Fashion Week is een mooi begin, waarvan wij hopen dat het de consumenten op een andere manier zal laten handelen op modegebied. Nog teveel fabrikanten voelen zich niet geroepen te veranderen zolang de consument nog massaal voor de goedkope opties gaat. Daar is de concurrentie te groot voor. Dus de consument heeft de macht om de markt te veranderen en te zorgen dat we een gezonde economische situatie creëren in de mode", aldus Goodbrandz directeur Cécile Scheele.

Doe mee en shop deze week met korting!

Ondersteun jij ook duurzame mode? LIKE ons op Facebook en hou onze pagina deze week in de gaten voor leuke acties!

Om het nu vast wat feestelijker te maken, geven we deze week 10% korting op al onze duurzame bamboe jurkjes en rokken!
Gebruik kortingscode DJ-duurzaam bij het afrekenen.

Shop je duurzame bamboe outfit

De Dutch Sustainable Fashion Week is een initiatief van Goodbrandz, in samenwerking met Urgenda, Kiesduurzamemode, Euretco en InRetail, met ondersteuning van MVO Nederland en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

#DSFW
Volg de Dutch Sustainable Fashion Week via Twitter #DSFW en www.Facebook.com/inspiringstoriesdsfw. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende winkels op www.dsfw.nl

“ In het Chinees betekent DaJia (spreek uit: daa-dja) ‘iedereen’, en letterlijk: ‘grote familie’. Met deze naam wil ik uitdragen dat we steeds meer met elkaar verbonden zijn in deze wereld, met name dankzij internet, en dat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor een eerlijke en duurzame wereld. Ook in de keuze van je kleding! ”

Volg ons
 

DaJia Nieuws

 

met o.a. Sneak Previews, Pre-Sales, Extra Kortingen

voer je email adres in:
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
En ontvang 10% korting op je volgende bestelling