Ondertekening van overname contract DaJia Bamboekleding

DaJia gaat door onder nieuwe eigenaren!

Hoera!!! Ik ben verheugd jullie te melden dat DaJia Bamboekleding doorgaat! Vanaf 1 april (geen grap! ;-)) heeft DaJia Bamboekleding een nieuwe eigenaar.

Afgelopen vrijdag 17 maart heeft de feestelijke ondertekening van het overname contract plaatsgevonden.

Hieronder stellen de nieuwe eigenaren zich aan jullie voor:
Yvonne de Jong en Paul van den Heuvel.

Kwestbare jongeren

Het leven loopt via wonderlijke wegen. Wij (Yvonne en Paul) hebben elkaar ontmoet op de sociale academie. We wilden allebei met kwetsbare jongeren gaan werken. Maar eerst gingen we onze vrijheid en verliefdheid vieren, we besloten een tijdje te gaan reizen! Na 9 maanden kwamen we terug, we gingen studeren en vervolgens aan het werk.

Opvanghuis van Yvonne en Paul

Yvonne in de gezondheidszorg en pleegzorg, en Paul via biologie in milieukunde en duurzame ontwikkeling.

Maar het steunen van jongeren bleef ons trekken. Na 9 jaar besloten we te starten met een gezinshuis voor kwetsbare jongeren. Ons opvanghuis staat in Katwijk, bij Cuijk. Daar werken we nu alweer 8 jaar samen met veel voldoening en plezier.

Een nieuwe uitdaging

Yvonne is altijd de creatieve geest geweest die out of the box denkt. Het ontwikkelen van interessante en uitdagende activiteiten voor onze jongeren, waren dankbare gespreksonderwerpen tussen ons. Zo lazen we kort geleden over de verkoopplannen van DaJia Bamboekleding.

Het was een van de eerste initiatieven waarvan we beiden dachten: dát sluit goed aan bij onze idealen en behoefte aan uitdaging!

Nieuwe eigenaren DaJia Bamboekleding

Paul heeft vanwege zijn achtergrond en werk op de universiteit gezien hoe complex productieketens in elkaar zitten. Hoe moeilijk het is te bepalen wat écht duurzaam is. Bamboe biedt de unieke kans om de volledige duurzame kledingproductie een stap dichterbij te brengen. Yvonne is altijd veel bezig geweest met kleding maken en mode. Zij zag de kwaliteit van deze producten en was meteen enthousiast!

Trots

Wij zijn dan ook trots dat we per 1 april a.s. DaJia Bamboekleding over hebben kunnen nemen van Jeannette. We gaan vol enthousiasme aan de slag om deze mooie, duurzame onderneming voort te zetten. Wij hebben er heel veel zin in!

En wie weet kunnen we straks via DaJia de jongeren die bij ons in huis wonen, of andere kwetsbare mensen, een zinvolle en duurzame invulling van hun dag geven.

We zien ernaar uit jullie te ontmoeten!